Print deze pagina

Bestuur Cupido rond cursus "Besturen met Visie" af

  • donderdag, 13 juli 2017 21:24
  • Geschreven door 

De laatste bijeenkomst van de cursus Besturen met Visie was afgelopen maandag 10 juli en deze vond plaats (na enig aandringen van Cupido) in sporthal de Marke in Hengevelde.Compleet met gebak hebben we de verenigingen Lutheria uit de Lutte, Vrivo uit Vriezenveen en WVC Volley uit Wierden hartelijk ontvangen in onze conferentiezaal.
Men was jaloers op onze mooie accommodatie en faciliteiten en gaf aan dat wij hier zeker trots op mogen zijn!
We hebben veel geleerd van de cursus en het was ook heel leuk om ervaringen en meningen te delen met andere bestuurders.

Het bestuur van Cupido legt de focus op de aanwas van de jeugd in de komende jaren en heeft hiervoor een plan en beleid opgesteld met als slogan ‘Cupido, ♥hart voor volleybal’
Veel actiepunten die bij dit plan horen zijn al vanaf november 2016 in gang gezet en moeten de komende jaren hun vruchten gaan afwerpen.
Een aantal voorbeelden hiervan zijn; actieve, afwisselende trainingen geven, leuke activiteiten voor de jeugd organiseren, betrokkenheid en een positieve houding ten aanzien van volleybal creëren bij al onze leden,  samenwerking met andere sportverenigingen zoeken en clinics voor de jeugd in de zaal en op het beachveld organiseren.

Van het laatste actiepunt hebben we afgelopen dinsdag nog een leuk voorbeeld gezien met de grote belangstelling voor de beachclinic voor groep 2/3/4 en 5 van de basisschool.
Er is al veel gebeurd maar er is ook nog veel werk te verzetten!

Dat gaan we met z’n allen, met de hele vereniging,  gewoon doen!
bes2