dinsdag 23 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Lang leve de sportouder!"

  • maandag, 14 augustus 2017 22:20
  • Geschreven door 

Cupido en Lutheria maken al gebruik van subside "Lang Leve de Sportouder",  is te lezen op de site van de NEVOBO! Voorzitter Veronique Beuving: "We hebben subside aangevraagd voor een avond met het thema, lang leve de sportouder, en deze is gehonoreerd door de Nevobo." De avond zal plaats vinden op maandag 11 september, details over de invulling van deze avond volgen eind van deze maand.

Onderstaande is te lezen op de NEVOBO site, voor het complete item klik hier

Cupido en Lutheria maken al gebruik van subsidie ‘Lang leve de sportouder’!

Hoe stimuleer je als club nu de positieve rol van ouders langs de lijn en binnen de vereniging? De thema-avond 'Lang leve de sportouder' zit boordevol tips & tricks voor ouders, maar is zeker ook voor trainers, coaches en bestuurders interessant. Een waardevolle toevoeging voor een positieve start van het nieuwe seizoen waar je dit jaar ook nog € 100 subsidie voor kunt krijgen! 
Onder andere Lutheria (de Lutte) en Cupido (Hengevelde) hebben de subsidie reeds aangevraagd.

Cupido is de afgelopen maanden veel VSK (veilig sport klimaat) trajecten in gestapt. Zo hebben zij in december 2016 deelgenomen aan de bijeenkomst ‘Sportief Besturen’ en hebben zij zojuist het traject ‘Besturen met een Visie’ afgerond. Nu heeft de vereniging uit Hengevelde alweer de subsidie voor ‘Lang leve de sportouder’ aangevraagd. 
Veronique Beuving (voorzitster Cupido): “Vanuit volleybalvereniging Cupido zijn we druk bezig om onze vereniging te promoten onder andere  met de nieuwe slogan 'Cupido, hart voor volleybal' en om te promoten dat volleybal echt leuk en actief is voor alle leeftijden maar vooral ook van jongs af aan! 
We willen ook graag zoveel mogelijk promoten om alle ouders bij de sport te betrekken, bijvoorbeeld door ze naar de wedstrijden te laten komen kijken, deel te laten nemen aan onze vrijwilligersactiviteiten, of te laten tellen en fluiten bij de wedstrijden, lid te laten worden van onze vereniging door zelf te komen volleyballen of gewoon door gezamenlijk in de kantine met ouders en spelers een drankje te drinken na de wedstrijd. De onderlinge sfeer moet goed en gezellig zijn en dan komen de prestaties vanzelf! Mede daarom organiseren wij de avond 'Lang leve de sportouder' op maandag 11 september. Creëren van betrokkenheid, gezelligheid en sportiviteit." 

Handige downloads

Bestandsnaam Grootte Datum & Tijd
An Adobe Acrobat file informatieboekje-2018-2019 5.37 MB 2018-10-16 18:20:33
A Microsoft Word file Afmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.05 KB 2017-09-16 09:25:59
A Microsoft Word file Aanmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.21 KB 2017-09-16 09:25:57

Kulturhus de Marke

logo WHC madebyMark Tuinte

Bretelerstaat 16
7496 PP HENGEVELDE

T. +31 (0)547 333 778

www.kulturhusdemarke.nl
info@cupido-hengevelde.nl

Next game CUPIDO

                      Dames 1                        

woensdag 24 oktober

 Cupido - Rosstars 

20:00 de Marke Hengevelde

 

logo WHC madebyMark Tuinte

Sponsoren CUPIDO