maandag 19 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aanvulling op het logo bekend gemaakt tijdens jaarvergadering

  • dinsdag, 03 oktober 2017 08:54
  • Geschreven door 

De conferentiezaal van kulturhus de Marke was maandagavond goed gevuld met leden van de volleybalvereniging Cupido. Voorzitter Veronique Beuving opende de avond met een positief overzicht van afgelopen seizoen. Het op een haar na missen van de promotie van dames 1 en het kampioenschap van het 3e team waren enkele van de opvallende mededelingen. Tevens presenteerde Veronique namens het bestuur het aangepaste logo, geïntrigeerd in een nieuwe kledinglijn met een nieuwe achterliggende gedachte: Cupido, Hart voor Volleybal, Cupido het teken voor liefde komt nu meer naar voren.

MAX 9552

Bij de verschillende commissies kwam naar voren dat de acties als het uitgebreide beachtoernooi, dat voor het eerst succesvol samen met de jeugd Activiteiten Commissie van WVV’34 werd georganiseerd, de worstenactie, de kortingsbonnen flyer en het bedrijven volleybaltoernooi een financiële stimulans hebben gegeven voor de club.

De technische commissie heeft afgelopen seizoen alle zeilen bij moeten zetten vanwege het onverwachte vertrek van trainer Alfred Oonk. Het nieuws kwam kort voor het einde van het seizoen naar buiten waarmee normaliter de meeste trainers al op de plek zitten. Ondanks dat is de vereniging er toch nog in geslaagd om in de naam van Ben Trof een adequate vervanger aan te trekken.
De activiteiten en jeugdcommissie hebben gezamenlijk de schouders onder het jeugdbeleid gezet in het kader van het werven van nieuwe jeugdleden. Dit heeft inmiddels de eerste vruchten afgeworpen door middel van clinics, toernooien en een Coole Volleybal middag.
Het wedstrijd secretariaat, al vele jaren gerund door Martijn Vennegoor vatte het afgelopen seizoen uitgebreid samen. Bianca Hofmeijer zal komend seizoen de taken van Martijn waarnemen, Martijn gaat zich meer richten op de taak van scheidsrechterszaken.
Penningmeester Monique Grefte presenteerde het financieel overzicht en dit ziet er allemaal prima uit. Mede door de opbrengsten uit de sponsoring, de acties  en toernooien staat er een mooi positief saldo, hierdoor is er ruimte om geld voor de nieuwe kledinglijn met logo te reserveren.
Om Cupido nog meer bekendheid te geven is de socialmedia van groot belang, Veronique benadrukt dan ook dat het liken delen delen van de berichten op facebook en insta van groot belang is. Hierbij dan ook de oproep om dit met z'n allen zoveel mogelijk te doen, "samen moeten we het doen!"
De leden werden ook zelf nog aan het werk gezet om de vereniging te verbeteren. Vragen als:

• Heb je een idee om trainingen anders in te vullen
• Waar moeten het bestuur zich de komende jaren op focussen in de komende jaren
• Wat zou je graag anders willen zien

Dit zal in de loop van de komende weken via de nieuwsbrief teruggekoppeld worden richting de leden.

MAX 9553


Zwarte pagina met logo

Al met al is Cupido een gezonde en actieve vereniging dat met volle moed de toekomst tegemoet gaat.

Handige downloads

Bestandsnaam Grootte Datum & Tijd
An Adobe Acrobat file informatieboekje-2018-2019 5.37 MB 2018-10-16 18:20:33
A Microsoft Word file Afmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.05 KB 2017-09-16 09:25:59
A Microsoft Word file Aanmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.21 KB 2017-09-16 09:25:57

Kulturhus de Marke

logo WHC madebyMark Tuinte

Bretelerstaat 16
7496 PP HENGEVELDE

T. +31 (0)547 333 778

www.kulturhusdemarke.nl
info@cupido-hengevelde.nl

Next game CUPIDO

                      Dames 1                        

Zterdag 23 november

Springendal set up'65 - Cupido  

10:30 De Schalm Ootmarsum 

 

logo WHC madebyMark Tuinte

Sponsoren CUPIDO