Gepubliceerd op 25 feb, 2018
Geplaatst in Senioren

Dames 1 herpakt zich

De dames van Cupido moesten vandaag naar Geesteren voor een potje volleybal tegen Tornado en pakten daar de pot met 4-0. Na een domper van afgelopen weekend begonnen de groen-gelen vol goede moed aan deze wedstrijd. In de eerste set verliep alles goed, de pass kwam bij onze spelverdeler. Ondanks een paar opslagfouten waren ze mentaal sterk! Deze set pakten ze vol overtuiging met 25-14! In de tweede set vond er een wissel plaats. Janne Lettink pakte dit heel goed op en scoorde veel punten met haar goede service:

Ook in deze set werden de passen weer goed gegeven en werd er keihard gescoord in de aanval! De Hengeveldse dames zagen het spelletje van de tegenstander goed in en stonden goed opgesteld met name in de blokkering! Complimenten naar de midspelers die elke keer weer wisten aan te sluiten. Deze set wonnen ze met 25-10

De derde set verliep iets minder goed dan gehoopt. De volleybaldames gingen nek aan nek. Met gebrek aan aanvallende kracht aan het net kwamen we te kort en werden er veel punten weggegeven. Ook Tornado kwam beter in hun spel. Door een sterke speler was het lastig voor de verdediging en gingen ook daar punten verloren. Toch wisten de dames deze set naar zich toe te trekken met een stand van 25-23

Het fluitsignaal van de vierde set was gegeven. De dames zagen weer moed in het spel en met name Maureen Grefte die een paar keer mooi scoorde in haar aanval. Verdedigend was Tornado Geesteren sterk maar toch was Cupido sterker. Deze punten gaan naar Cupido met een eindstand van 25-11

De volgende wedstrijd wordt op 10 maart gespeeld tegen Focus DS2 in Hoogkeppel om 15:00. Alle support is welkom, we zien jullie op de tribune!