woensdag 15 juli 2020
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

veel fanatisme tijdens Carnaval volleybal toernooi

  • woensdag, 28 februari 2018 18:40
  • Geschreven door 

Het was een drukte van belang vanmiddag in sporthal de Marke! Het 2e Carnaval Volleybal Toernooi hield de 38 kinderen goed bezig, maar de begeleiding ook! (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) “Ik heb mooi een oppas voor 1 euro” was volgens 1 van de ouders ook nog eens een voordeel.
De aftrap was om 13.10 uur met de mega polonaise waar het enthousiasme de boventoon voerde. Er werd fanatiek gevolleybald, maar er waren ook kinderen die enkel vanwege de verkleedpartij al mee wilden doen. De ijskoude middag werd in een warme sporthal gevuld met een verkleed estafette, foto namaak verkleedspel en natuurlijk volleyballen. Op alle onderdelen werd fanatiek gestreden in een mooi versierde sporthal onder begeleiding van heuse carnavalsmuziek.

Tijdens de estafette moesten de teams in zo snel mogelijke tijd kledingstukken van de ene kant van naar de andere kant brengen en één persoon van het team hiermee aankleden. Daarna werden de eerste wedstrijden gespeeld in twee poules, waarbij het plezier voorop stond. Na een korte pauze, waar de ranja met wat lekkers er goed in ging, werd er verder gegaan met het namaak verkleedspel. Elk team kreeg een foto met een bepaalde outfit, deze outfit moest uitgezocht worden uit een groet berg met kleding. Eén van de teamleden was een “paspop” om de outfit aan te doen. Dit ging zo mooi dat er een extra ronde gedaan is op verzoek van de kinderen.
Hierna volgden de laatste wedstrijden, waar bij de kleinsten de vermoeidheid toesloeg. Na de oproep van de organisatie om samen op te ruimen om daarna richting de prijsuitreiking te gaan, ging dit snel, want iedereen zat te wachten op de taart voor het best verklede team.

vv 3 best verkleed

De Glittergirls met Diede, Lisanne, Sascha en Wieke


Eerst waren er de prijzen voor de winnaars van de wedstrijden. Bij de jongsten waren dit de “Discoboys” Tim, Mart, Teun en Ties en bij de oudste waren dit “#pr8tig” Mexx, Chris, Fien, Sanne, Jesper en Bas.
De taart was voor 2 teams de Glittergirls met Diede, Lisanne, Sascha en Wieke die met hun eigen creatie en schmink er super uitzagen.  De andere winnaars waren de Toppers: Meike, Yinthe, shira en Isa die met hun prinsessenjurken er zeer mooi uitzagen.

KLIK HIER VOOR HET FILMPJE VAN DE POLONAISE

PRINSESJES

De Toppers: Meike, Yinthe, shira en Isa  met de prinsessenjurken

Handige downloads

Bestandsnaam Grootte Datum & Tijd
A Microsoft Word file Afmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.19 KB 2019-11-06 20:16:37
A Microsoft Word file Aanmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.93 KB 2019-11-06 20:16:06
An Adobe Acrobat file informatieboekje 2019-2020 6.79 MB 2019-10-16 19:46:29

Kulturhus de Marke

logo WHC madebyMark Tuinte

Bretelerstaat 16
7496 PP HENGEVELDE

T. +31 (0)547 333 778

www.kulturhusdemarke.nl
info@cupido-hengevelde.nl

Next game CUPIDO

                       Dames 1                  

Helaas geen wedstrijden meer dit seizoen

   Hopen volgend seizoen weer op jullie support

 

 

logo WHC madebyMark Tuinte

Sponsoren CUPIDO