Gepubliceerd op 25 okt, 2018
Geplaatst in Algemeen

Eerste thuisoverwinning dames 1

Cupido boekte vanavond in sporthal de Marke een 3-1 overwinning, waarbij een 4-0 beter op zijn plaats was geweest. In de eerste set begonnen de dames traag en liep het niet helemaal zoals gepland. De dames van Rosstars daarentegen speelden snel spel. Coach Dennis Polman adviseerde dan ook om het veel sneller te spelen. Hierdoor kwam Cupido weer in hun eigen spel en kwamen ze weer bij. Maureen Grefte:”Deze set werd knettergoed uitgeserveerd door de spelverdeler Susan Beuving. Het eindigde dan ook in een stand van 25-10!” Cupido begon de tweede set heel sterk en hadden het spel onder de knie.

cup 2
Aan publieke belangstelling niets te klagen

De pass en de set-up lagen goed en als gevolg kwam dan het punt, door onder andere de sterke aanval van Marieke Beuving. Doordat Cupido na een aantal punten wat inzakte kwam de tegenstander weer in hun spel en werd het toch even spannend. De focus bij Cupido kwam gelukkig op tijd terug en ze sleepten de set binnen met 25-22.

De derde set was hier en daar wat onrustig. De pass kwam niet meer en de spelverdeler moest van links naar rechts. De dames kwamen niet door de sterke blokkering van de tegenpartij. Cupido kon het niet meer bijhouden en ze kwamen op een achterstand. Deze set werd verloren door de dames met 25-22.
Tijd voor de laatste set. De dames waren teleurgesteld, maar in het begin ging het gelijk op. Door een aantal foute serves zaten de dames niet lekker in hun spel. Toch wisten ze zich te herpakken en werd het heel spannend. Na de laatste knaller door het midden wisten de Groen-Gelen de set binnen te slepen met 26-24.