Gepubliceerd op 17 nov, 2018
Geplaatst in Senioren

Tragisch verlies dames 1

De dames van Cupido hebben de offday van vrijdagavond moeten bezuren met een 1-3 nederlaag. Lynn Roorda: ”De eerste set begon sterk, door een goede services aan onze kant hebben wij deze set gepakt met 25-20.  De tweede set begonnen we met een achterstand, maar we konden zeker bij blijven met Apollo, door de vele Aces en ontzettend goede serve van Marieke Beuving, konden we ver komen, maar helaas niet ver genoeg. We hebben deze set nipt verloren met 24-26.

We hebben enkel achter de feiten gelopen. Deze set hebben we verloren met 22-25. We gingen met goede moed de 4e set in. We wilde nog een 5 setter pakken. Uiteindelijk begon de vierde set een beetje op de derde set te lijken, door vele eigen fouten en een minder sterke service, kwam Apollo met een harde aanvalskracht door onze verdediging heen. Deze set hebben wij ook helaas verloren met 25-20. Wij willen de mini van de week Maury Doeschot en de tribune bedanken voor hun uitbundige support!”

Devolgende wedstrijd is op zaterdag 24 november. Om 10:30 in de sporthal De Schalm in Ootmarsum. Kom gerust kijken.