Gepubliceerd op 1 dec, 2018
Geplaatst in Algemeen

Duidelijke 4-0 overwinning dames 1

Cupido heeft vanavond met 0-4 gewonnen in Fleringen van Flevoll. Het eerste fluitsignaal klonk om 21.00 in Fleringen, waarna de groen-gelen gedreven de wedstrijd begonnen om zoveel mogelijk punten mee terug te nemen naar Hengevelde. Onder het toeziend oog van de trouwe supporters wonnen de dames de eerste set overtuigend met 16-25. De tweede set stonden de dames van Cupido met 6-1 voor, waarna de dames van Flevoll een inhaalslag maakten tot 22-18. Door te vechten voor elke bal, sleepten de groen-gelen de tweede set binnen met 25-27.

De derde en vierde set bestonden uit goed verdedigingswerk door Meike Cent en een sterke aanval over de mid door Lotte Rotink. De derde set eindigde met een eindstand van 20-25. De vierde set waren er lange en goede serviceseries, waarvan Mirthe Escher een reeks had. Daardoor had Flevoll geen antwoord en kon Cupido hun aanvalskracht laten zien. Het teamgevoel deze wedstrijd was sterk aanwezig, de wil om elke bal te pakken en te vechten voor een overwinning was continu aanwezig en bracht de dames van Cupido naar een hoog niveau.

Komende week speelt Cupido op 8 december om 14.30 in Weerselo. Alle support is welkom!