Gepubliceerd op 7 mrt, 2019
Geplaatst in Senioren

Verlies dames 1 tegen Rivo Rijssen

Cupido heeft vandaag in eigen huis verloren met 4-0 van D4 Rivo Rijssen. Om 20:00 vanavond floot de scheidsrechter voor de eerste maal in sporthal de Marke Hengevelde. De eerste set ging al gelijk niet zoals gepland. Het tempo lag te laag en rally’s werden niet afgemaakt. Cupido kwam nog redelijk dicht bij, maar het mocht niet baten. De tegenstander had het betere van het spel en ze wonnen de eerste set met 25 - 23. Het begin van de tweede set begon net als de eerste, Cupido zat een paar tempo’s lager te spelen. Toch hebben ze het de tegenstander nog moeilijk gemaakt en liep de stand in de tweede set gelijk op. Deze set werd echter ook verloren, met de nipte stand van 25 - 27. De Hengeveldse dames wilden nog strijden voor een vijfde set om te winnen, dus Cupido moesten meer gas geven. In het midden van de derde set werd er beter gespeeld aan Hengeveldse kant en zijn ze van een grote achterstand nog redelijk teruggekomen. Maar ook deze set werdt gewonnen door Rivo. 18 - 25. De 4e set werdt er aan beide kanten beter gevolleybald wat resulteerde in mooie rally’s. Rivo had echter een sterk blok, waar Cupido moeilijk door heen kwam. Ook deze set deze set hebben ze verloren en wel met 19 - 25. Het was duidelijk niet de wedstrijd van de geelhemden. Snel de focus op de volgende wedstrijd die aankomende zaterdag om 12:00 gespeeld wordt tegen Apollo 8 in Borne.