Gepubliceerd op 16 mrt, 2019
Geplaatst in Senioren

Dames 1 verliest voor de derde keer op rij

Cupido heeft vanavond na een voortvarende start een voorsprong van 2-0 in sets uit handen gegeven tegen Set-up'65 uit Ootmarsum, het verloor daarmee voor de derde keer op rij. De 1e set, voor een redelijk gevulde tribune begonnen de Hengeveldse volleybaldames sterk. Met een 11-1 voorsprong trokken ze het goede spel door richting een eindstand van 25-15 in de eerste set, De tweede set bleef eveneens op ’n Wegdam met 25-22. De derde begonnen de dames van Cupido met een 0-7 achterstand. Er werd gewisseld en goed teruggevochten, maar de set ging toch verloren met 22-25. Ook in de vierde set vochtten de groen-gelen voor de overwinning:

Deze werd echter eveneens verloren en wel met 25-27. De vijfde set ging gelijk op tot 7-8. Door goed verdedigingswerk van Meike Cent kwamen de dames van Cupido nog op een voorsprong van 11-8. Set-up'65 kwam met een sterke serve en de dames van Cupido hadden er geen antwoord op. Deze set werd helaas verloren met 12-15.

Aankomende week weer hard aan de bak voor de volgende wedstrijd die plaatsvindt op 22 maart om 21.00 in de Marke. Alle support is welkom!