Gepubliceerd op 6 okt, 2019
Geplaatst in Senioren

dames 1 speelt als één team en wint met 4-0

Vanavond om 21.00 uur speelde Cupido dames 1 de wedstrijd tegen Tornado dames 2 uit Geesteren. Jong team tegen jong team.
Nadat Cupido in de eerste set door de blokkering van de tegenstander snel op achterstand  kwam van 2 tegen 6, wisten de dames toch de koppies erbij te houden en de eerste set te winnen met 25-20. De tweede set ging beter, veel service druk en ook zeker een paar mooie punten van de spelverdeler Susan Beuving zorgden voor een overwinning van 25-16.
In de beruchte derde set ging het wat minder en werd de tegenstander sterker. Ze kwamen op achterstand van 4 punten, door goed verdedigend werk van Mirthe Escher wist Cupido weer gelijk te komen. De set werd uiteindelijk gewonnen met 25-21. En ook de laatste vierde set werd het publiek getrakteerd op
mooie spannende rally’s. Ondanks dat Anouk en Marieke al een wedstrijd in de benen hadden zitten wisten ze toch de bal na bal te scoren. Laatste set 25-21. De 5 punten houden we in Hengevelde! “ VAMOS “

Volgende week spelen we uit in Fleringen tegen Kuipers Flevoll Dames 2. Aanmoediging is altijd welkom!