Gepubliceerd op 12 okt, 2019
Geplaatst in Algemeen

nipt verlies dames 1

De volleybaldames van Cupido 1 verloren gisterenavond in het verre Fleringen met 3-2 maar zijn ondanks deze nipte nederlaag lijstaanvoerder in de eerste klasse A. De dames begonnen matig aan de eerste set en moesten deze aan Kuipers Flevoll laten met 25-23. Set 2 en 3 waren de sets vol power! Vechtlust en hard werken waren de remedie en middels mooie reddingen, goede set-ups en harde aanvallen werden deze 2 beide gewonnen en wel met 25-20 en 25-23.
In de 4e set namen de dames van Fleringen al snel een grote voorsprong. De groen-gelen bleven hard werken maar helaas mocht het niet baten en zo werd de set verloren met 25-21

Het werd dus een 5-setter. Bij een van de eerste punten viel spelverdeelster Susan Beuving uit, maar die taak werd heel goed opgenomen door Anouk Beuving. De Hengeveldsen hebben gestreden tot het eind, maar helaas bleef de set toch in Fleringen met 15-9.
Janne Lettink: ”Koppen omhoog en deze week weer hard trainen voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag. Dan klikt om 21.00 het fluitsignaal in sporthal de Marke voor de wedstrijd tegen Vips Bardot DS1. Komt allen!”