Gepubliceerd op 18 jan, 2020
Geplaatst in Senioren

Dames 1 doet goede zaken

Middels een 0-4 overwinning tegen Tornado Geesteren zijn de dames van Cupido 1: Koploper! Het was de wedstrijd tussen de nummers 2 en 3! De eerste set startten de dames uit Hengevelde goed met een sterke serve serie van Maureen Grefte. Verder terend op die punten wonnen de groen-gelen met 15-25. De 2e set was een spannende set. Het ging gelijk op, maar door goede aanvallen sleepten de Hengeveldsen de set binnen en wel met 22-25.

17e 1

Marieke Beuving
Ook de 3e en 4e set bleven spannend, maar door rust in de pass en felheid in de aanval te bewaren sleepten de groen-gelen ook deze sets binnen met 17-25 en 15-25, mede dankzij een aantal aces van Marieke Beuving!

Na 12 wedstrijden staan de dames van Cupido met 1 punt voor op Lutheria, bovenaan.

Janne Lettink:”Vol goede moet gaan we keihard trainen voor het kampioenschap! Onze volgende wedstrijd is donderdag 23 januari om 21.15 tegen Havoc DS2, te Haaksbergen. We hopen op uw komst!”